Sportamore hämtar logistikchef från Apoteket

Publicerad tors, 08/09/2018 - 10:45

Sema Söderhäll har utnämnts till logistikchef i Sportamore och efterträder Jonas Kolehmainen som innehaft positionen sedan januari 2016.
 

Sema kommer närmast från tjänsten som Head of Delivery Services på Apoteket AB. Dessförinnan har Sema erfarenhet av arbete i en rad logistikroller på H&M, bland annat som ansvarig för logistiketableringar på nya marknader, samt som logistikchef på Gant Sweden AB.

- Vi är mycket glada att kunna tillkännage rekryteringen av Sema Söderhäll som ny logistikchef för Sportamore, säger Sportamores vd Johan Ryding. Efter att under fjolåret ha investerat i nytt automatiserat lager för att rusta för tillväxt och skalbarhet står vi nu redo att ta service och effektivitet till nya höjder. Vi är övertygade om att Semas breda erfarenhet av att i logistikroller framgångsrikt ha både utvecklat löpande verksamhet och drivit etableringsprocesser kommer att vara till stor nytta i detta.

Sema Söderhäll ser positivt på sin nya befattning hos Sportamore.

- Jag ser fram mot att ta Sportamores logistikfunktion till nästa nivå där hemleveranser, snabbhet och effektivitet står i centrum, säger hon.

Sema Söderhäll framhåller att hon är jätteimponerad av Sportamores starka kund- och serviceerbjudande och ser fram mot att bli en del av det teamet.

- Samtidigt som vi välkomnar Sema vill jag också passa på att tacka Jonas Kolehmainen för tiden på Sportamore och önskar honom lycka till när han nu lämnar oss för att anta nya utmaningar, säger Johan Ryding.