Widrikssons Åkeri blir Widrikssons Logistik

Publicerad tis, 02/25/2020 - 08:03

Under februari i år byter Widrikssons Åkeri namn till Widriksson Logistik. Syftet med namnbytet är att företagsnamnet på ett tydligare sätt ska spegla bolagets verksamhet. Därmed får bolaget bättre förutsättningar för att vidareutvecklas, nå nya kunder och rekrytera rätt personal.

De senaste åren har många förändringar, förbättringar och utvecklingsprojekt genomförts inom Widriksson. Företaget har stärkt och förtydligat erbjudandet inom hållbar distribution, kvalitetsförbättringar har genomförts och processer och IT-verktyg har moderniserats. 


- Vårt nya namn, Widriksson Logistik, speglar på ett tydligare sätt vilka vi är och vad vi gör, säger bolagets vd Johan Nyblom. Som ett modernt tjänsteföretag med digitala tjänster, omfattande fordonsflotta och komplexa logistiklösningar är ”Logistik” en bättre beskrivning av vårt erbjudande. Samtidigt bygger vårt företagsnamn vidare på det relativt väletablerade Widriksson och vårt historiska ursprung som vi är väldigt stolta över.


Ändringen är godkänd och registrerad hos Bolagsverket. Namnbytet sker formellt i februari 2020. Logotypen kommer uppdateras och utrustning såsom fordon och arbetskläder kommer få en ny design under en övergångsperiod.