Stororder på DAF-lastbilar i Varberg

Publicerad mån, 05/09/2022 - 18:58

DAF presenterade sina modeller i den nya generationen förra sommaren. Nu har Varbergsbaserade Scanvo lagt en stororder på 55 lastbilar, bland annat av modellerna XG och XG+, med leverans till hösten.

Scanvo, som både säljer och servar lastbilar av olika märken, väljer nu alltså att satsa rejält på DAF, både inom försäljning och eftermarknad, genom en större beställning från Nordic Truckcenter.

– Vi utbildar just nu tre master-tekniker från vår fina verkstad, de blir färdigutbildade lite senare i år. Detta innebär att vi kommer kunna ge den absolut bästa servicen till våra kunder ihop med NTC och DAF, säger Allan Andersen på Scanvo i ett pressmeddelande från Nordic Truckcenter.

Han menar att DAF har producerat en fantastisk lastbil som är både modern och kvalitetssäker.

– Det känns väldigt bra att kunna erbjuda detta till våra kunder, som med rätta ställer höga krav. Våra kunder och deras chaufförer kommer kunna få den absolut bästa arbetsplatsen ute på vägarna, säger Allan Andersen.

Nicklas Sernevall, försäljningschef för DAF Sverige, gläds mycket åt den nya ordern.

– Fantastiskt roligt och ett bra betyg för vår produkt. DAF har en stor tilltro till sin nya produkt och det är ytterligare nyheter på gång som kommer att presenteras framöver.

Scanvo får ett stort tillskott av DAF-lastbilar av senaste modell till hösten.