Ny försäljningschef på NTEX i Sverige

Publicerad tis, 06/21/2022 - 15:48

Speditionsföretaget NTEX har fått en ny försäljningschef i Sverige. Anna Grönstad-Karlsson har mer än 30 års erfarenhet av transportbranschen och var senast försäljningschef på Maersk.

Som försäljningschef för Sverige kommer Anna Grönstad-Karlsson att ansvara för både inrikes- och utrikesmarknaden.

– I grund och botten brinner jag verkligen för att träffa kunder och göra affärer. Genom min erfarenhet har jag lärt mig vikten av att skapa teamkänsla och att jobba tillsammans med mina säljteam. Det skapar en förståelse för både framgång och förbättringspotential, säger Anna Grönstad-Karlsson.

Hon startade karriären inom transportbranschen 1992 på dåvarande Sealand som sedan blev en del av Maersk. Därefter har hon jobbat med allt från projektlast på det japanska speditionsföretaget NYK till att vara kommersiell chef på CMA-CGM och försäljningschef för både Panalpina och DSV. Tobias Rindevall, försäljningschef för NTEX Group, är nöjd med rekryteringen:

– Vi är väldigt glada att välkomna Anna till oss på NTEX. Med hennes gedigna erfarenhet ser vi fram emot att ta ännu ett steg i att stärka vår position på den svenska marknaden.

Anna Grönstad-Karlsson, ny som försäljningschef på NTEX i Sverige.