Norrvidinge tecknar avtal med Stena Recycling

Publicerad tis, 02/09/2021 - 14:41

Norrvidinge tecknar avtal med Stena Recycling AB som gäller Stenas transportbehov i Jönköping.

Norrvidinge är en av de största aktörerna inom transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial och återvinning i södra Sverige. Nu inleder företaget en djupare relation tillsammans med Stena Recycling på ytterligare en ort, Jönköping.

– Uppdraget innebär att Norrvidinge ska transportera Stenas lastbärare mellan Stenas kunder och Stenas filialer eller externa mottagningar. Geografin är förvisso ny för oss, men transportlösningen för Stenas behov är välbekant och trygg i vår verksamhet. Förhoppningen är att transportlösningen kunna vara början på en ny resa mellan oss, samt starten för en ny verksamhet i Jönköpingsområdet, säger Andreas Karlsson, affärsområdeschef Anläggning Öst på Norrvidinge.

– Jag ser fram emot ett nytt samarbete med Norrvidinge och välkomnar dem till Jönköping. Det är extra viktigt för oss att kunna erbjuda våra kunder förnybart bränsle och vi har därför avtalat om att använda HVO 100 för att minska vår klimatpåverkan, säger Niklas Lyck, filialchef på Stena Recycling i Jönköping & Vetlanda.

Norrvidinge får nytt uppdrag i Jönköping av Stena Recycling. Foto: Norrvidinge