Morris Stockholm väljer DB Schenker för logistiken

Publicerad fre, 01/10/2020 - 07:35

Morris Stockholm har valt att använda DB Schenker Logistics i Landvetter Göteborg som logistikleverantör. Valet föll på DB Schenker efter en större upphandling där Morris Stockholm lade stort fokus på att hitta en partner som hade möjlighet att erbjuda stora expansionsmöjligheter och hög leveranskvalitet. 

DB Schenker kommer att hantera såväl butiks- som e-handelsleveranser från sitt lager i Landvetter för Morris Stockholm. 


- Vi på Morris arbetar ständigt med att förbättra vårt kunderbjudande – och tillsammans med DB Schenker kommer vi att kunna erbjuda våra kunder en väldigt hög servicenivå med högsta kvalitet, säger Jonas Grönbäck, Logistics Manager på Morris Stockholm

Morris Stockholm är en svensk tillverkare av tidlösa klassiska kläder av hög kvalitet för både dam och herr. Bolaget skapades 2003 av grundarna Jan och Eva Alsén från Borås, där bolaget fortfarande har sitt huvudkontor. I tillägg till detta har man showroom och kontor i Oslo och Stockholm. Morris Stockholm fick Holta Invest som delägare i 2018, och har en ambitiös plan att stärka varumärket och växa i Norden genom online och fysiska partners samt egenkontrollerad distribution.


- Vi är mycket glada över att få förtroendet att hantera Morris Stockholms produkter, säger Håkan Nydèn, Vice President & Head of Contract Logistics, DB Schenker Logistics i Sverige. Vi ser Morris Stockholm som ett spännande varumärke med erfarna ägare och kommer givetvis göra vårt yttersta för att hjälpa företaget med deras tillväxtresa.