Mikael Andersson - Ny styrelseordförande för Fleaty

Publicerad ons, 10/07/2020 - 08:17

Den mobila plattformen Fleaty, som sammankopplar beställare och återförsäljare med åkerier och chaufförer i byggbranschen fortsätter växa och har utsett en ny styrelseordförande i Mikael Andersson. 

Serieentreprenören och ledaren Mikael Andersson blir styrelseordförande i Fleaty, samtidigt som bolaget anställer ny säljare med 25 års erfarenhet. 

Mikael Andersson har senast varit vd på Märsta Förenade under sju år och tog bolaget från 300 miljoner till en miljard i omsättning. Mikael ansluter till Fleaty med stor erfarenhet inom transportsektorn. Han har tidigare även varit vd för Taxi Stockholm. 

Sedan lanseringen 2019 har Fleaty haft en stabil bokningsfrekvens på cirka 100 körningar i veckan via sin mobila plattform, vilket resulterade i en omsättning på 17.5 miljoner första året. Trots coronapandemin fortsätter Fleaty att leverera mot budget.

– Fleaty växer så det knakar på alla plan. Nu stärker vi upp organisationen på ledningsnivå med Mikael Andersson, en erfaren ledare och entreprenör som vet hur man strategiskt leder ett bolag med hög tillväxtpotential och i personalen med Robert Nilsson, en duktig säljare som ska driva in flera kunder till bolaget, säger Filip Stamenkovic, vd och grundare för Fleaty.