Jörgen Persson till Interim Logistiksupport

Publicerad tors, 08/22/2019 - 08:19

Jörgen Persson, med över 40 års erfarenhet från logistikbranschen, ingår sedan den 15 augusti i år i Interim Logistiksupports Advisory board. 

Jörgen Persson.

- Jörgen har mycket bred branscherfarenhet och har bland annat innehaft roller så som regionchef inom ASG Sweden, vd i Bror Stenkilssons Åkeri, vd i Danzas ASG Special Transport, vd i Nils Hanssons Åkeri AB samt som åkeriägare, säger Johan Nygren, vd i Interim Logistiksupport. Jörgen tillför unika erfarenheter från olika logistikbolag samt som egenföretagare. Dessa erfarenheter kommer att vara ovärderligt för att fortsätta att utveckla vårt generella erbjudande samt att maximera kundnyttan vid interim uthyrning av chaufförer. 

Jörgen kommer också att jobba med marknad- och försäljningsutveckling.


- Jag ser verkligen fram mot att utveckla branschens bästa erbjudande inom interim chaufförsuthyrning och fokus på kvalitet, säkerhet och omtanke tror jag är helt rätt i detta arbete, säger Jörgen Persson. Vi har förutsättningar att göra stor skillnad på marknaden.

Utöver uppdraget för Interim Logistiksupport så är Jörgen Persson för närvarande även ordförande i de svenska DHL Freight-transportörernas förening, DHL-T. Jörgen var även tidigare ägare till åkeriet Direkt Logistik och Transport i Växjö där en stor del av uppdragen utgörs av transporter för DHL Freight. Jörgen Persson sålde Direkt Logistik och Transport i januari i år till en av åkeriets medarbetare.