Jetpak förvärvar i Belgien

Publicerad mån, 12/17/2018 - 11:12

Det belgiska expressleveransföretaget Right Away är nu en del av Jetpak Group och arbetet med att integrera det nya bolaget är i full gång. Förvärvet är en del av Jetpaks strategi att växa vidare och erbjuda expressleveranser och logistiklösningar i Europa.

Med förvärvet utökar Jetpak sitt nätverk med flertalet flygplatser runt om i hela Europa till att nu vara över 170 destinationer.

Under hösten införlivades Right Away i Jetpak Group. Företaget, baserat på Bryssels flygplats, har mångårig erfarenhet inom flygbaserade expressleveranser och logistiklösningar, med ett starkt nätverk inom Europa och förbindelser i hela världen.

Utöver rena expressleveranser i Europa kommer Jetpak i Belgien även erbjuda globala expressfraktmöjligheter. Övriga tjänster inkluderar ombordkurirer, temperaturkänsliga leveranser, möjligheter att transportera överdimensionerade och tunga försändelser samt farligt gods. 

Några av de nya destinationerna som blir en del av nätverket är: Madrid, Barcelona, Malaga, Alicante, Lissabon, Porto, Rom, Milano, Bologna, Paris, Bordeaux, Marseille, Toulouse, Genève, Budapest och Zagreb.