Claessons transport byter namn och adress

Publicerad ons, 06/09/2021 - 09:05

Claessons transport i Ljungby, ett av Tempcon Groups dotterbolag, har bytt namn till Tempcon Ljungby. Samtidigt flyttar bolaget till nya lokaler på Näsvägen 4 i anslutning till den nya verkstad som systerbolaget Tommy Nordbergh åkeri öppnat.

Namnbytet sker efter en tids förändringsarbete för att tydliggöra en nysatsning med förändrad organisation och ett förstärkt erbjudande till marknaden. Samtidigt blir det ännu tydligare att Claessons är en del av Tempconfamiljen, skriver Tempcon Group i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare har bolaget ett väl utvecklat distributionsnät som täcker större delarna av Småland och Halland kompletterat med trafik till och från Skåne. Genom systerbolagens linjenät löser man uppdrag som sträcker sig över hela Norden och ända ner till Beneluxländerna.

– Vi vill att kunderna fokuserar på det som de är bra på så hjälper vi dem med logistiken. Att hantera högvärdigt och temperaturkänsligt gods är vår vardag, säger Rickard Granqvist, vd på Tempcon Ljungby.

– Bolaget har ju en drygt 15 år lång historia så namnbytet nu ska ses lite som en nystart, fortsätter han. Samtidigt blir vi ännu tydligare i vårt erbjudande till marknaden då vi skräddarsyr uppläggen för våra kunder och målsättningen är även fortsättningsvis att hålla en hög lägstanivå vad gäller servicen till dem.