Bring sätter ut 200 nya paketboxar

Publicerad ons, 05/25/2022 - 18:58

200 nya paketboxar ska placeras ut i Sveriges största städer av Bring och fastighetsrådgivaren Newsec. Alla ska finnas utomhus och i anslutning till parkeringsplatser, bensinstationer och andra strategiska knutpunkter.

Majoriteten av de 200 boxarna ska placeras ut i Stockholm, Göteborg och Malmö, och det handlar framför allt om platser där många människor rör sig dagligen. Boxarna placeras utomhus, vilket gör det möjligt att hämta paket dygnet runt.

– Med våra egna paketboxar vill vi göra det lättare att få in pakethämtning som en del av vardagen. I dialogen med Newsec insåg vi att det finns många synergieffekter med vårt samarbete, för oss är det viktigt att paketskåpen står på platser många passerar dagligen och för Newsec blir skåpen ett sätt att få fler besökare till marken som till exempel restauranger, parkeringshus och gallerior ligger på. Som kund ska du kunna hämta dina paket där du redan befinner dig och när det passar dig – oavsett tid på dygnet, säger Jiman Daizadeh, chef för B2C-privatmarknaden i Sverige på Bring.

I juni börjar Bring-boxarna rullas ut, men redan nu är planeringen i full gång. Totalt har Bring ungefär 1 650 utlämningsställen i Sverige.