Best Transport får ny huvudägare

Publicerad tors, 12/12/2019 - 20:28

Sedan 2014 har Best Transport utvecklats och växt tillsammans med hittillsvarande huvudägaren Valedo. I början av nästa år får bolaget en ny huvudägare – Nalka Invest. 

Best Transport har målsättningen att bli den ledande aktören på snabba transport- och logistiklösningar i Norden. Med Nalka som ny huvudägare kommer Best Transport få en aktiv och engagerad partner som har tillgång till ett brett kompetent nätverk. Nalka kommer också bidra med möjligheter till en ökad expansionstakt, vilket gör att Best Transport kan erbjuda kunder ännu bättre service och smidigare logistiklösningar.


Nalka Invest är en engagerad investerare som utvecklar bolag genom att hjälpa dem bygga beständiga värden. Nalka bildades 2009, men historien bakom bolagets verksamhet sträcker sig tillbaka till 1943 i Småland. Genom Nalka Invests ägare Interogo Holding, delar man ett arv med Inter Ikea. Nalkas dagliga verksamhet har ingen koppling till Ikea som varumärke eller till varuhusen, men arvet är tydligt i bolagets värderingar och kultur.