Anne-Lie Lind tar plats i Bellmans styrelse

Publicerad tors, 10/17/2019 - 05:54

På onsdagen, den 16 oktober, hölls extra bolagsstämma i Bellman Group, varvid två nya ledamöter valdes in i styrelsen – Akkafrakts förra ordförande Anne-Lie Lind och Charlotte Hybinette. De tillför bland annat styrelsen ytterligare erfarenhet av börsnoterade bolag.

Anne-Lie Lind, född 1971, är civilingenjör och arbetar som distriktschef på Eltel Networks Infranet i västra Sverige. Hon är styrelseledamot i Bulten och Opus Group som är noterade på Nasdaq samt i Mio. Dessutom har hon tidigare bland annat varit styrelseordförande i Malmö-baserade Akkafrakt som är en av landets större lastbilscentraler.

Charlotte Hybinette, född 1973, är jurist och arbetar som Senior Investment Manager på Ernström & Co samt som juridisk rådgivare till publika bolag och dess ägare genom bolaget Hybinette & Partners. Hon är också styrelseledamot i Collector Bank och Platzer Fastigheter Holding som båda är noterade på Nasdaq.

Styrelsen i Bellman Group består efter den extra bolagsstämman av Björn Andersson (ordförande), Charlotte Hybinette, Anne-Lie Lind, Håkan Lind, Per Nordlander och Ingalill Östman som ordinarie ledamöter.

I samband med den extra bolagsstämman lämnade Christina Ragsten styrelsen.