Anette Jarlemark till Evry

Publicerad mån, 12/17/2018 - 11:26

Evry rekryterar Anette Jarlemark till tjänsten som verksamhetskonsult. I sin nya roll kommer Anette att arbeta inom Evrys affärsområde Retail och Logistics med fokus på logistikområdet och den växande e-handeln.

Anette Jarlemark har 20 års bakgrund från chefsbefattningar i transport- och logistikföretag på marknaden.

Anette Jarlemark kommer senast från distributionsföretaget MTD där hon bland annat ansvarade för att ta fram en ny paketleveranstjänst för konsumentmarknaden.

Tidigare i sin yrkesbana har Anette även varit verksam inom Jetpak.

- I dag står logistikbranschen inför stora och spännande utmaningar, säger Anette Jarlemark. För att hålla jämna steg med den växande e-handeln behöver varuflöden bli ännu effektivare. Jag ser fram emot att genom nya smarta lösningar ta mig an den uppgiften tillsammans med mina nya kollegor på Evry.

Hälften av alla konsumenter kommer att handla julklappar online i år och hela 86 procent av de kunder som handlar online förväntar sig fria returer. Genom effektiva logistikflöden reduceras kostnaderna för hantering av bland annat kundreturer, avstämning av inbetalningar, automatiserade inköp och automatiserade betalningsflöden.

- Att bidra med branschlösningar som gynnar en effektiv integration mellan retail och logistik är ett strategiskt viktigt område för oss, säger Claes Karlsson, Senior Vice President Retail & Logistics i Evry. Vi satsar därför stenhårt på att knyta till oss multitalanger som Anette, en person med både digital spetskompetens och specifik branschkunskap inom logistik.