Olssons Åkeri i Skövde ansluter till Fair Transport

Publicerad tors, 02/14/2019 - 18:32

Olsson Åkeri i Skövde stärker sitt hållbarhetsarbete och ansluter sig till Fair Transport. Som första åkeriföretag i Skaraborg, visar nu Olsson Åkeri i Skövde, att de menar allvar i sitt hållbarhetsarbete och ansluter sig till Fair Transport.

- Miljö och kvalitetstänkande är viktiga kärnvärden som genomsyrar hela vår verksamhet, säger företagets vd Mathias Olsson. Får lov att säga att denna version av Fair Transport är på riktigt, precis som det ska vara.

Fair Transportföretag snackar inte – dom levererar och visar att de tar arbetet med hållbara transporter på största allvar. Köper du en Fair Transport köper du en transport från ett åkeriföretag som gör mer än att bara följer lagar och regler. Du köper en transport från ett företag som tar ansvar för trafiksäkerhet, utsläpp och arbetsmiljö. Anslutna företag levererar ett hållbarhetslöfte som redovisas öppet och transparent på fairtransport.se. Fair Transport ska garantera en hållbar affär, både för den som säljer och köper transporter men även för slutkunden som köper det som transporterats.


- Att en så viktig aktör som Olsson Åkeri i Skövde gör åtagandet för Fair Transport är glädjande men också viktigt både för branschen och för samhället, säger Per Broholm, regionchef i Sveriges Åkeriföretag. Svenska åkeriföretag ligger långt fram i sitt hållbarhetsarbete och det är hög tid att det synliggörs och värdesätts.