Logicenters växer så in i Norden

Publicerad tors, 09/24/2020 - 09:04

Logicenters befinner sig i en expansionschef och knyter till sig sex nya medarbetare. Bland annat har man värvat en hållbarhetschef i syfte att stärka Logicenters hållbarhetsarbete ytterligare.

Logicenters är i dag en av de ledande aktörerna som ägare av logistikfastigheter i Norden. I dag är logicenters ett nordiskt team med kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Ökad e-handel de senaste åren är en av anledningarna till att Logicenters haft ett kontinuerligt ökat fastighetsinnehav och en organisatorisk tillväxt. För att hålla tempo med tillväxttakten stärker Logicenters nu sitt team och tillsätter ett flertal nya positioner. Däribland två nya Commercial Managers – Ruben Krantz i Norge och Fredrik Nygren i Sverige.

Logicenters är via NREP anslutet till RE100 och bolaget har högt ställda hållbarhetsmål. För att förstärka NREP:s hållbarhetsarbete ytterligare har Logicenters rekryterat Karin Sjövall som tillträder befattningen som Sustainability Manager med fokus på logistikfastigheter. Karin kommer senast från Nordic Property Management som Project Sustainability Manager.

Vidare har Logicenters även rekryterat Andreas Luczak som Transactions Associate, Erik Karlsson som Business-Analyst samt Kalle Nurmos som Asset Manager.