En tidning är född

I slutet av varje månad dimper den ner i din brevlåda eller postfack, Svensk Åkeritidning. När du får t ex nummer 1 är vi i färd med att skapa nummer 3. Det ligger mycket arbete bakom, mycket ska klaffa för att en tidning ska bli verklighet, och när den kommer till dig får du resultatet av en lång skapandeprocess som börjar många veckor innan du får det senaste numret.

Först och främst måste den ju ha ett innehåll som läsarna vill läsa: aktuella nyheter och reportage som berör. För detta behövs det journalister, reportrar. Läs mer om vilka vi är under redaktionen.

Förutom de redaktionella materialet innehåller tidningen annonser. För många ett uppskattat inslag där branschens leverantörer visar upp sig och sina erbjudanden.Är du intresserad av att annonsera i Svensk Åkeritidning är du välkommen att kontakta Joakim Axner via sidan annonser.

Den behöver också ha ett utseende som går i samklang med budskapet i tidningen och som skapar trovärdighet och igenkännande hos målgruppen. Den som skapar vår form hittar du under formgivning.

Så behöver den naturligtvis ett tryckeri som kan trycka den på ett effektivt sätt och en distributionsapparat som ser till att den kommer i ditt postfack. Varje månad - året runt. Svensk Åkeritidning utkommer med åtta nummer per år.

På de här sidorna presenterar vi människorna som ligger bakom Svensk Åkeritidning och som alla arbetar för att skapa en så bra och intressant tidning som möjligt får våra läsare.

Kom ihåg att utan dig som läsare är vi ingen tidning så hör gärna av er med tips och synpunkter!