Ekdahls nominerat till Årets Företagare i Skurup

Publicerad ons, 04/25/2018 - 18:39

Ekdahl Miljö har nominerats till Årets Företagare i Skurup 2017. Det framgår av information på Företagarna i Skurups Facebooksida.
 

Ekdahl Miljö är ett framåtsträvande transportföretag. Det familjeägda företaget har idag över 100 anställda och drivs och ägs av syskonen Ralf Ekdahl och Ingela Ekdahl. Sedan 2013 har Ekdahl Miljö, i en bransch med tuff konkurrens och små marginaler, växt stadigt. Det ger företaget en nominering till Årets företagare 2017 i Skurup.

- Det är jättekul att vara nominerad, säger Ralf Ekdahl. Det är lite speciellt för oss eftersom Ingelas och min far och mor vann det här priset på 1980-talet. Jag tror att nomineringen grundar sig i att vi är på rätt väg när det handlar om utveckling och omsättning, samt att vi värnar och brinner för Skurup.

Ekdahl Miljö har under 2017 har satsat på sin närvaro i Skurup och har gjort orten till utgångspunkt för hela företagets verksamhet. I slutat av maj inviger företaget nya lokaler vid Östra Olstorpsgatan. Samtidigt stängs verkstad och kontor ned i Malmö. Ralf Ekdahl konstaterar att kommunen har gjort resan till de nya lokalerna smidig.

- Vi har fått bra hjälp med snabb handläggning och service, säger han. Det känns som att det finns en ny förståelse för företagsutveckling i kommunen, vilket behövs. Det vi kan se själva att det fungerar att driva allt från Skurup och vi växer! Det här året har vi också börjat köra i Europa genom Ekdahl International. Vi har fått ett enormt bra mottagande av kunderna så det känns väldigt roligt.