VAK öppnar servicecenter i Sverige

Publicerad tors, 04/19/2018 - 21:56

VAK är marknadsledande i Finland inom temperaturreglerade bilskåp och släpvagnar och en av de dominerande tillverkarna av transportutrustning i Norden. I Sverige är VAK:s dubbla lastplanriktiga storsäljare sedan många år. Sedan årsskiftet finns VAK Sverige AB på plats i Västerås.

I VAK:s sortiment finns allt från användarvänliga och hållbara trailers, släpvagnar och skåp som FNA/FRC till produkter med hydrauliska mellanplan. Den egna link-innovationen V-Slider har gett företaget gott renommé, liksom VAK:s banbrytande krokutrustning.

- Vi har exporterat släpvagnar till Sverige sedan 1993, så våra konstruktioner rullar sedan många år på de svenska vägarna, säger Stefan Björklund, vd i VAK i Sverige. Skillnaden är att vi nu finns på plats i landet och kan serva den svenska marknaden på ett helt annat sätt.

Det nya servicecentret finns på Omformargatan 15 i Västerås men auktoriserade VAK-verkstäder finns givetvis över hela landet.

- Vårt mål med etableringen av VAK Sverige är att du både före och efter ditt köp ska få bästa tänkbara service, säger Stefan Björklund. Våra säljare ser till att du får en produkt som verkligen passar dina behov, och tack vare VAK eftermarknad får du tillgång till underhållstjänster, reservdelar och tilläggsförsäljning.

Text: Arne Andersson