Best Transport startar förarutbildning

Publicerad tors, 04/19/2018 - 21:59

För att hjälpa de åkerier som är anslutna till Best Transport att locka till sig, utveckla och behålla förare satsar nu företaget på Best Academy – en ny tvådagarsutbildning för yrkeschaufförer. 

Genom Best Academy vill Best Transport också kvalitetssäkra verksamheten ytterligare och säkerställa att kunden får en god leveransupplevelse.

I samband med att Best Academy drar igång rekryteras Dennis Ericsson till förarinstruktör. Dennis har många års erfarenhet av föraryrket med Best Transport som uppdragsgivare och ska nu arbeta dedikerat med att utbilda chaufförerna och kvalitetssäkra leveranserna.

- Best Academy är en viktig satsning där vi förser chaufförerna med både den kunskap och trygghet som krävs för att göra ett bra jobb, säger Dennis Ericsson, förarinstruktör i Best Transport. Vi kommer att arbeta mycket med de värden Best Transport står för inom allt från kundbemötande till trafikpolicy. Löpande uppföljningar kommer även ske för att garantera att förarna känner sig säkra inom alla moment som yrket innefattar.

Inför utbildningen har samtliga chaufförer fått tillgång till en förarhandbok och genomgått utbildningar i Best Academys digitala portal. Upplägget under utbildningens två dagar innehåller moment som kundbemötande, regler och lokalkännedom.

Text: Arne Andersson