Akkafrakt förstärker med ny produktionschef

Publicerad fre, 01/19/2018 - 09:41

Den 1 mars i år tillträder Mathias Persson som ny produktionschef i Akkafrakt med huvudkontor i Malmö. Mathias kommer närmast från Kuehne + Nagel Sverige och befattningen som affärsutvecklingschef.

- Vi har beslutat oss för att stärka upp Akkafrakts organisation och inrättar av det skälet en ny befattning som produktionschef, säger Akkafrakts vd Anders Lindström till Svensk Åkeritidnings nätupplaga.
Som produktionschef kommer Mathias Persson att rapportera till vd Anders Lindström.

- Mathias Persson har rätt bakgrund och rätt kvalifikationer för tjänsten som produktionschef i Akkafrakt, säger Anders Lindström. Genom att stärka upp vår organisation på det här sättet, kommer våra affärsområden att få ett enhetligt sätt att arbeta vilket leder till ökad tydlighet och förbättrad effektivitet.

Mathias Persson har varit verksam i Kuehne + Nagel Sverige med placering i Malmö under perioden 2014 – 2018 och i befattningar som affärsutvecklingschef, landtransportdirektör och operativ chef för landtransporter. Tidigare i sin karriär har Mathias varit verksam i ytterligare ett antal transport- och logistikföretag, bland andra TX Logistik, DHL Freight, DHL Express och Danzas ASG Eurocargo.

- Utöver den nya befattningen produktionschef kommer vi att inrätta ytterligare en ny tjänst, säger Anders Lindström. Det är befattningen marknads- och försäljningschef och här pågår rekryteringsarbetet.