Servistik och Stockholm Stad avbryter i förtid

Publicerad lör, 12/09/2017 - 17:01

Servistik Byggsupport och Stockholm Stad har kommit överens om att samarbetet gällande bygglogistik i projektet Norra Djurgårdsstaden kommer att upphöra från och med den 31 mars 2018.

Parterna är överens om att samarbetet därmed avslutas i förtid då det ursprungliga avtalet sträcker sig till 31 juni 2020. Anledningen är att förutsättningarna har ändrats utifrån den tidpunkten då avtalet ingicks. Parterna har under en längre tid haft olika syn kring vad som är framtidens bygglogistiklösning och utvecklingen kring innovationsprojektet Bygglogistikcenter.
Stockholm Stad avser att fortsätta utveckla Bygglogistikcenter och väljer att genomföra en ny upphandling av logistiktjänster med beräknad uppstart under andra kvartalet 2018.

Servistik arbetar vidare med att utveckla och driva framtidens bygglogistiklösningar i andra kundsamarbeten. Med fokus på ansvar, engagemang och utveckling fortsätter Servistik Byggsupport att leverera effektiva och smarta kundanpassade service- och logistiktjänster inom byggbranschen.