Per Öhagen till Bring

2017-10-12 07:30

Per Öhagen blir ny koncerndirektör för division e-handel och logistik i Bring som är en del av Posten Norge. Han kommer närmast från logistikföretaget Hillebrand Group (tidigare Lagena) där han har arbetat som Global Director.

- Jag ser verkligen fram emot att börja på Bring och fortsätta utvecklingen av tjänsterna inom e-handel och logistik, säger Per Öhagen. Det skall bli spännande att tillsammans med organisationen arbeta för att stärka marknadspositionen och erbjuda moderna logistiklösningar. Det känns väldigt inspirerande att få leda divisionen och koncernen in i framtiden.

Den nya koncerndirektören har lång erfarenhet från logistikbranschen, och har sedan 2012 arbetat som Global Director i logistikföretaget Hillebrand Group (tidigare Lagena). Tidigare har Per arbetat som vd i Lagena Distribution. Per har en mastergrad i Industrial Engineering och Business Logistics, och har också utbildning inom e-handel.

- Per har en solid erfarenhet och kompetens inom både logistik och e-handel, och har ett stort fokus för de möjligheter som IT ger för vidare industrialisering och effektivisering, säger Tone Wille, koncernchef i Bring/Posten Norge. Hans erfarenhet av användning av ny teknik för att förbättra både drift och kundlösningar inom logistik kommer vara väldigt viktiga för att vi ska vara en spjutspets i vår bransch. Jag är trygg med att Per kommer leda divisionen på ett bra sätt och jag är väldigt glad för nu ha hela teamet på plats.

Per Öhagen kommer tillträda sin nya tjänst den 2 januari 2018. Han kommer ha sin arbetsplats i Posthuset i Oslo, men kommer vara arbeta aktivt mot hela organisationen i Norden. Per bor i Danderyd utanför Stockholm, med fru och två barn.

Anders Karlsson