Kiitosimeon utser ny landchef för Sverige

Publicerad tis, 09/19/2017 - 22:26

Andreas Andersson Maltsén (född 1974) är Kiitosimeons nya Country Manager för Sverige. Andreas Andersson har gedigen erfarenhet av transportbranschen och samarbete med stora kunder.

Andreas Andersson Maltsén har tidigare haft chefsbefattningar inom Hoyer Sverige och Östervalls Flygfrakt.
- Det är fantastiskt för vår verksamhet i Sverige att få en aktiv och energisk ny Country Manager som känner till och kan den svenska verksamhetsmiljön, säger Juha Lehtinen, vd i Kiitosimeon. Simeon satsar stort på att expandera i Sverige inom samtliga sina verksamhetsområden, det vill säga transport av flytande bränsle, kemikalier och gaser.
Andreas Andersson Maltsén ser utnämnandet som en chans att bygga upp Simeon till en mycket stark aktör på den svenska marknaden.
- Det är ett nöje att få arbeta med fantastiska chaufförer och transportförmän, säger han. Deras professionella agerande utgör grunden för bra kundservice. Simeons strategi att satsa på utrustningen är också ett viktigt element vid transporten av farliga ämnen. I denna bransch handlar det om att ständigt balansera mellan växande kostnader och bristen på chaufförer. 
Kiitosimeon är ett transportföretag med inriktning på containerverksamhet. Kiitosimeon är verksamt i fem länder och har funnits i Sverige sedan 2010.