Freja nyanställer och omstrukturerar i Sverige

Publicerad tis, 09/12/2017 - 12:44

Den danska transport- och logistikkoncernens – Freja - bolag för den svenska verksamheten – Freja Transport & Logistics – strukturerar om och anställer ny Branch Manager och ny försäljnings- och marknadsdirektör.

Jens Breiner, 51 år, är sedan den 1 september i år ny Branch Manager i Freja Transport & Logistics i Helsingborg.
Jens har 20 års erfarenhet från transport- och logistikbranschen från företag som BAX Global, Scandinavian Shipping Agencies och Greencarrier. De senaste åren har Jens arbetat som CCO för SweMaint i Göteborg.
Utöver befattningen som Branch Manager kommer Jens som ansvarig för bolagets svenska flyg- och sjöverksamhet få ansvaret att bygga upp denna aktivitet hos Freja i Sverige.
Anställningen av Jens Breiner frigör Fredrik Dahllöf till att vidareutveckla arbetet med europeiska lastbilstransporter.
Freja Transport & Logistics i Sverige har även per den 1 september i år anställt Gustaf Engholm, 46 år, som försäljnings- och marknadsdirektör.
Gustaf har bred erfarenhet av sälj och produktion inom vägtransporter och från försäljning inom sjö och flyg. Han kommer närmast från ledande befattningar hos Agility samt som Head of Road Freight Nordic i Postnord.