Helena Karlsson slutar som vd i Ragn-Sells

Publicerad mån, 09/11/2017 - 06:50

Helena Karlsson har i samråd med koncernchefen Lars Lindén valt att lämna Ragn-Sells och befattningen som vd i Ragn-Sells AB.

Ragn-Sellskoncernen har under första halvåret i år tagit fram en ny gemensam strategi och arbetet med att harmonisera och konsolidera verksamheten har nu påbörjats.
Styrelsen för Ragn-Sells har konstaterat att detta har en direkt bäring på styrningen av den svenska verksamheten. Som en konsekvens av detta har Helena Karlsson, i samråd med koncernchefen Lars Lindén, valt att lämna bolaget och rollen som vd för Ragn-Sells AB.
- Under mina år som vd har vi arbetat fram en ny strategisk inriktning och genomfört en stor organisationsförändring samtidigt som vi gjort en turn-around avseende resultatet, säger Helena Karlsson. En resa jag är väldigt stolt över. Ragn-Sellskoncernen har tagit fram en motsvarande strategi som får till följd att styrningen av bolaget behöver förändras. Bland annat justeras vd-rollen för Ragn-Sells AB och jag har därför tagit beslutet att sluta.
Styrelsen i Ragn-Sells AB, representerad av ordförande Lars Lindén, axlar det operativa ansvaret sedan den 6 september i år.