TIP får stor trailerbeställning av Smyril Line

Publicerad tors, 06/15/2017 - 14:57

Traileruthyraren TIP har ingått ett nytt samarbete med Smyril Line som innebär att TIP levererar 100 nya kyltrailrar, med Färöarnas vackra bergslandskap som pryder trailrarnas långsidor.

På fraktrutterna mellan Färöarna, Danmark, Island och Nederländerna kan man nu uppleva Färöarnas vackra berglandskap. Detta eftersom traileruthyraren TIP nu har ingått ett nytt samarbete med Smyril Line som innebär att TIP levererar 100 nya kyltrailrar, med Färöarnas vackra bergslandskap som pryder trailrarnas långsidor.

Trailrarna kommer att användas på Smyril Lines fraktrutter mellan Färöarna, Danmark, Island och Nederländerna. Ordern är en utökning av det redan omfattande etablerade samarbetet mellan de båda bolagen, som startade för en tid sedan.

Smyril Line startades på Färöarna och har fortfarande sitt huvudkontor i Thorshavn. Smyril Line transporterar bland annat lax från både Färöarna och Island.

– Vi är mycket nöjda med samarbetet med TIP. Det är väsentligt för oss att hitta partner som är en garant för kvalitet och kunnande. Vi ser fram emot det fortsatta och utökade samarbetet med TIP framöver, säger Halgir Dahl Olsen, vd i Smyril Line.