Mer branscherfarenhet till DAF Nordic Truckcenter

Publicerad ons, 04/26/2017 - 18:15

Det nya bolaget DAF Nordic Truckcenter fortsätter att bygga vidare på sin nya organisation. Som regionansvarig för Göteborg och västra Sverige har Robert Eliasson tillträtt.

– Jag har varit här ganska precis två månader nu, berättar Robert Eliasson som har kontor i Skeppsbrons lokaler utmed Arendalsvägen strategiskt vid Göteborgs transport- och logistiknav.
Till DAF Nordic Truckcenter tar han med sig en gedigen erfarenhet och ett omfattande kontaktnät från transportbranschen. Närmast med drygt 6 år som platschef på Ancotrans AB och 5 år på Dachser Sweden AB. Dessförinnan 4 år på kommunikationsbyrån Speak Marketing AB där han bland annat byggde Volvo-utställningar och satt som inköpschef och produktionschef för reklambyrån. Till detta kan också läggas delägarskap och uppväxttiden på familjeföretaget Roland Eliassons Åkeri i Mölndal.
– Det jag tar med mig är erfarenheten om branschen, dess ekonomi, och medvetenheten om vad det kostar att äga och driva en lastbil, förklarar Robert som också har en god tillit till produkten.
– Jag har aldrig hört någon prata negativt om DAF. Sedan har vi treårs-garantin utan milbegränsning. Det tyder på att man är säker på sin produkt.
– DAF vill att åkarna ska ha en så driftssäker och ekonomisk bil som möjligt. Och det är inte för inte att DAF är det största dragbilsmärket i Europa.
– Jag tror starkt på den nya organisationen. Det kommer att bli jättebra, avslutar Robert Eliasson.