Widrikssons Åkeri bygger nytt

2010-03-01 08:51, Uppdaterad: 2010-03-03 08:44

Widrikssons Åkeri AB i Stockholm sätter nu spaden i marken för ett rejält bygge i Västberga, som ska rymma terminal så väl som kontor. Byggherre blir Logistic Contractor och inflyttning sker redan den första november i år.
Widrikssons Åkeri har idag sin verksamhet spridd – dels med en del i Årsta, dels en i Västberga, men tanken nu är att samla allt under ett tak. Totalt byggs det 2 500 kvadratmeter, av dessa är 1 800 terminal, resten kontor och servicehall.
– Dyrt? Jo, det handlar ju om en jätteinvestering, särskilt för marken, vi letade i fyra år efter den här plätten. Men det här kommer bli bra. Att få jobba i ny miljö kommer ge oss stuns, säger Widrikssons vd Micha Forsgren Grönvalls till Svensk Åkeritidning. Nybyggnationen betyder på sikt att Widrikssons troligen lämnar terminalen i Årsta.
– Vi är idag trångbodda, om vi sitter tillsammans kan vi jobba mer effektivt. Sist men inte minst vill vi ju att folk ska trivas, fortsätter Micha Forsgren Grönvalls.
Widrikssons Åkeri AB omsätter runt 80 miljoner kronor, har 135 anställda och ett 80-tal bilar.

Fotnot: Bygget kan följas via webbkamera, och adressen kommer inom kort upp på Widrikssons hemsida www.widrik.se

Widrikssons bygger nytt …
… På den här ytan.